Cafetaria Tilburg – Den Besterd

Den Besterd – Cafetaria Tilburg

Restaria Den Besterd in Tilburg is opgericht in 1985 en sinds 1990 werken wij (Wing en Jenny) er hard aan om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij door ons te onderscheiden in kwaliteit en service. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en dus kunnen onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten! Den Besterd bestaat uit drie onderdelen. Op deze website lees u over de cafetaria Tilburg. Bekijk aan de rechterkant de video over onze cafetaria in Tilburg.

Cafetaria

Al jarenlang bewijst Den Besterd in Tilburg dat ook een cafetaria culinair van hoogstaand niveau kan zijn. Onze cafetaria in Tilburg biedt alles wat een traditionele cafetaria te bieden heeft met daar naast ook een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten die u bij een traditionele cafetaria niet kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk varkenshaas menu of een menu met malse haasbiefstuk. Een breder assortiment zult u niet snel vinden bij een andere cafetaria in Tilburg.

Op geheel eigen wijze

Cafetaria Den Besterd in Tilburg is niet je doorsnee cafetaria. Met een zeer uitgebreide keuze aan tal van verschillende gerechten onderscheid cafetaria Den Besterd in Tilburg zich van de rest. Van diverse broodjes tot de lekkerste burgers door ons samengesteld, Den Besterd cafetaria Tilburg biedt u een zeer divers en origineel menu. Ook wanneer u geen zin heeft om uitgebreid te koken kunt u gemakkelijk en culinair eten in de omgeving van Tilburg.

Bestellen voor afhalen en bezorgen

Onze cafetaria heeft een eigen webshop. Op deze shop kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsten en wanneer gewenst van te voren betalen om af te komen halen. Bij uw bestelling kunnen ook zeer veel verschillende gekoelde dranken geleverd worden, van de bekende frisdranken tot een flesje wijn. Bij cafetaria Den Besterd in Tilburg is het mogelijk. Kijk eens rond op onze webshop en laat u verrassen door de diversiteit en originaliteit van ons assortiment.

Bestel nu online!

Ervaringen van onze gasten

Lekker eten, na het bestellen altijd snel klaar. Ook al is het druk, ik heb nog nooit lang hoeven wachten.

Den Besterd cafetaria

Cafetaria Den Besterd, de beste Cafetaria van Tilburg. Neem eens een kijkje op de website van onze cafetaria.

Cafetaria

Chinees afhaalrestaurant

De lekkerste authentieke Chinese specialiteiten om af te halen.

Chinees afhaalrestaurant

Catering door Den Besterd

Volledig verzorgde Chinese catering door Den Besterd, neem een kijkje op onze catering website.

Chinese catering