Cafetaria Tilburg – Den Besterd

Den Besterd – Cafetaria Tilburg

Restaria Den Besterd in Tilburg is opgericht in 1985 en sinds 1990 werken wij (Wing en Jenny) er hard aan om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij door ons te onderscheiden in kwaliteit en service. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en dus kunnen onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten! Op deze website leest u over de cafetaria Tilburg. Bekijk aan de rechterkant de video over onze cafetaria in Tilburg.

Cafetaria

Al jarenlang bewijst Den Besterd in Tilburg dat ook een cafetaria culinair van hoogstaand niveau kan zijn. Onze cafetaria in Tilburg biedt alles wat een traditionele cafetaria te bieden heeft met daar naast ook een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten die u bij een traditionele cafetaria niet kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk varkenshaas menu of een menu met malse haasbiefstuk. Een breder assortiment zult u niet snel vinden bij een andere cafetaria in Tilburg.

Op geheel eigen wijze

Cafetaria Den Besterd in Tilburg is niet je doorsnee cafetaria. Met een zeer uitgebreide keuze aan tal van verschillende gerechten onderscheid cafetaria Den Besterd in Tilburg zich van de rest. Van diverse broodjes tot de lekkerste burgers door ons samengesteld, Den Besterd cafetaria Tilburg biedt u een zeer divers en origineel menu. Ook wanneer u geen zin heeft om uitgebreid te koken kunt u gemakkelijk en culinair eten in de omgeving van Tilburg.

Ervaringen van onze gasten

Gewoon de beste friet van Tilburg!